Nagyvilág

2011.06.08. 13:26

A világ legcikibb faterja, Dale Price

<p>Talán csak egy kiábrándítóbb lehet attól ha minden reggel apu integet suliba menet, mégpedig ha mindezt mindennap valami idióta jelmezben teszi.</p>

Az apai szeretet nem ismer határokat, Rian apja, Dale Price 170 különböző jelmezben intett búcsút fiának minden reggel suliba menet. Rian és a sulibuszon ülő osztálytársai láthatták az apukát melltartós sellőnek, gyilkos bohócnak, Alice csodaországból a fehér nyúlnak, Batman-nek, vagy épp Jedinek és a legdurvább: menyasszonynak öltözve.

Ahogy Dale Price mondja: - ez egyfajta módja annak, hogy minden nap tudtára adjam, mennyire törődök vele és mennyire fontos nekem. Egy módja, hogy egy apa is kimutathassa: szereti fiát. 

Dale Price az őrült, de jófej apa

Fiának azért kellett némi idő, mire viccesen fogta fel a történteket és nem érezte azt, hogy minden reggel a föld alá kell süllyedni szégyenében. - Amikor első nap csinálta, teljesen lesokkolt. Képzeljék csak el, ki szeretné látni másodévesként rögtön az első nap a suli felé, ahogy az apja menyasszonyi ruhában integet... - magyarázta a 16 éves Rian Price

Később persze nem csak Rian, de az osztálytársai is érdeklődve fogadták minden reggel, hogy épp mit talál ki a hóbortos apuka, aki minden napra kölcsönzött vagy vett egy újabb jelmezt. Dale korábban egy paintball üzletláncot vezetett, de mára főállású apuka lett. Lábát egy 30 évvel ezelőtti motorbalesetben vesztette el. Személyes kedvencünk a vietnámi papucsos Batman és a sellőlány - amikkel a legdurvább farsangi mulatságon is a legnagyobb arc lenne a különc Dale Price.

- MON -

Szép napot fiam! - integet a sellő, azaz: Dale Price

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!