Nagyvilág

2011.05.11. 13:35

Táncra perdültek a tanárok a suli menzáján

<p>Hatalmas sikert aratott az a netre felkerült videó, amin egy gimnázium szigorú tanárai a zsúfolásig telt menzán perdültek táncra.</p>

Igazán átlagos napnak indult a múlt hét csütörtök a skóciai Bell Bexter Gimnáziumban. A Cupar városbeli iskolában éppen ebédszünet volt és mintegy 6 száz gyerek gyűlt össze a menzán, miközben a végzősök a vizsgák lázában égtek. Nekik hozták össze azt a flasmobot, ami napok alatt hatalmas sikert hozott a legnagyobb videómegosztó portálon. A videó elején ezen a bizonyos menzán feltűnik a suli igazgató, aki szigorú arccal járkál a diákok között, majd hírtelen  zene tölti be a hangszórókat, amit a diákok örömmel fogadnak az igazgató viszont - látszólag - nem. De egyszer csak ugrott egyet az 54 éves diri és táncolni illetve énekelni kezd, és ha ez még nem lenne elég:  több tanár és diák is csatlakozik hozzá, a többiek döbbent pillantásaitól kísérve.
A filmszerű jelenet ötletgazdája egy felsőéves lány volt, akinek javaslata annyira megtetszett az igazgatónak, hogy minden tanárt és több diákot is bevont a flashmob-ba, akik mind a kellő időben csatlakoztak a menzai örömködéshez. A produkciót pedig tanítás után gyakorolták több napon keresztül. Philip Black igazgató később elmondta: azt akarták, hogy a végzősök valami igazán emlékezetes élménnyel távozzanak az iskolából, de arra gondolni sem mertek, hogy a csupán néhány nappal ezelőtti eseményről készült videó ilyen sikert arat a világban.

Az iskolai diákjai pedig teljesen ledöbbentek, sokan már azon is, hogy: "Mr. Black tud táncolni!" 

Nézze meg a videót ide kattintva >>>

A 3 perc 19 másodperces flashmob több zenei sláger összevágásával készült. Először a Village People YMCA slágere hangzik fel majd a Macarena, a Los del Rio, Jackó Thriller című száma, a The Time Warb, végül a The Rocky Horror Show.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!