Nagyvilág

2011.04.22. 16:19

Sporthírek - foci: a briteknél Parker a legjobb, Torres újra kezdő

<p>A brit szakújságírók szerint Scott Parker az Év Labdarúgója</p>

Az English Football Writers Association által megkérdezettek közül legtöbben a West Ham United középpályására szavaztak. A második helyen a Tottenham Hotspur szélsője, Gareth Bale végzett, akit a múlt héten a hivatásos játékosok szervezete (Professional Footballers Association) választott meg az Év Játékosának.


A korábban a Chelsea és Newcastle United színeiben is játszó Parkert idei formájának köszönhetően a válogatottba is visszahívták. Scott baz első West Ham játékos, aki elnyerte ezt a címet 1964 óta, amikor Bobby Moore volt a kiválasztott. Sokkal kedvezőtlenebb hír a kiesés ellen küzdő West Ham United számára, hogy a hátralévő öt mérkőzésen nélkülözni lesznek kénytelenek a könyöksérülése miatt kivált Gary O Neilt.

Fernando Torres újra a Chelsea kezdőcsapatában


Carlo Ancelotti ismét lehetőséget ad a méregdrága csatárnak a góllövésre a West Ham United elleni sorsdöntő mérkőzésen. A Chelsea játéka megélénkült, miután az olasz edző kihagyta Torrest, és ismét Didier Drogba lett a kezdő ember - a West Bromwich Albion és a Birmingham City elleni győzelmekkel a csapat ismét "beszállt" a bajnoki címért folyó küzdelembe; Drogba jelenléte hat gólhoz segítette a Chelseat.

Torres 893 percet töltött a pályán, mióta rekordösszegű átigazolási díjért, 50 millió fontért megszerezték a Liverpooltól.
Ancelotti szerint kell a rotáció, és bár nehéz kihagyni Drogbát, nélküle is nyerni kell... és még az sem elképzelhetetlen, hogy frissen, csereként áll be - ezzel is nyertek már mérkőzést. A Chelsea a Manchester United hat pontos előnyének lefaragásáért, a West Ham a kiesés ellen küzd majd. A bajnokságnak ebben a szakaszában a Premier League minden mérkőzése nehéz - hangsúlyozta a szakvezető.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!