Nagyvilág

2011.03.28. 17:21

A horror háza: Szellemek terrorizálják a családot

<p>Az internetre felkerült videó az emberek többsége szerint "gagyi", de a kétgyerekes anya szerint tényleg ártó szellemek terrorizálják és üldözik ki őket házukból.</p>

Szellemektől retteg egy háromtagú brit család, akik szerint nem evilági dolgok terrorizálják és ki akarják űzni őket otthonukból. Lisa Manning és két gyermeke a 11 éves Ellie és a 6 éves Jaydon a bizarr eseményekről a sajtónak is beszámolt. A nő elmondta: a konyhában fazekak, serpenyők, evőeszközök repkednek időnként, az ablakon a redőnyt húzza fel és le a dühös szellem, gyakorta a világítást kapcsolgatja, vagy a fiókokat rángatja, ajtókat nyitogat a ház szelleme, vagy szellemei.

A Coventryben élő család két héttel ezelőtt azonban feladta, hogy abban bízzanak: majd minden rendbe jön. Az anya videó felvételt készített, ahogyan a lánya szobájában magától nyílik az ajtó és mozog a görgős szék és nyilvánosságra hoztak mindent, amit az elmúlt időszakban tapasztaltak vállalva, hogy nevetségesnek fogják tartani őket. Többségében annak is tartják, ugyanis a netezők szerint a videón látható eseményeket bárki képes létrehozni jó helyen elhelyezett damil segítségével.
Az anya azonban hajthatatlan, szerinte ez a bizonyíték, hogy a szellem, avagy szellemek léteznek és őket terrorizálják.
"Egy médium is járt nálunk és megállapította, hogy a házunk egyfajta átjáró a szellemek számára, mint egy buszmegálló, ezen keresztül utaznak a szellemek a mi világunkból az övékbe. De egy papot is hívtunk, hogy áldja meg a házat, ami meg is történt, de a pap közölte, hogy nem lenne szabad itt laknunk, nem kellene itt maradnunk. Kaptunk tőle kis feszületet, amit kitettünk a házba. Ez után fordultak rosszabbra a dolgok és egyre hátborzongatóbb dolgok történnek. Ez a horror háza." - közölte a kétségbeesett anya.

Nézze meg a videót ide kattintva >>>

A szellemet, vagy szellemeket egyébként először 11 éves gyermeke fedezte fel, aki sokszor elmondta az anyjának, hogy a tárgyak maguktól mozognak a házban, de anyja először nem hitt neki. Később ő is felfigyelt furcsa jelenségekre, s mikor tavaly októberben rejtélyes körülmények között halt meg a család kutyája: legurult a lépcsőn és belehalt, úgy, hogy a kutya nagyszerűen tudott egyébként közlekedni a lépcsőn, akkor már tudta, hogy ebben a házban kísértetek járnak és ártani akarnak nekik. Szerintük ugyanis a házi kedvencet lelökték a lépcsőn, mégpedig a szellemek.
Azóta félnek egyedül maradni a házban, s még az anya sem hajlandó egyedül felmenni az emeletre. Az egyik legfélelmetesebb élményük volt, amikor 1 hónappal ezelőtt az ablakon menekültek ki, mert a kísértet úgy becsapta az ajtót, hogy beszorultak a nappaliba. A házban csak bérlőként lakó hármas most új bérlemény után néz, mert nem akarnak tovább abban a házban maradni.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!