Nagyvilág

2011.02.10. 09:01

Videó! Megcsalt feleség durva bosszúja

<p>A feleség, miután megtudta, hogy férje megcsalta, annak minden értékes holmiját sikítva kezdte szétdobálni a forgalmas után.</p>

Ha egy nőnél elszakad a cérna, akkor ott kő kövön nem marad. És egy megcsalástól péládul igazán eltudnak szabadulni az indulatok. Ennek lehettek tanúi egy forgalmas New York-i utcán a járókelők, ahol a megcsalt feleség, miután tudomást szerzett az esetről leparkolt és hatalmas hisztit rendezett. A férfi elkövette azt a hibát, hogy megcsalta feleségét, aki először megbocsátott, de férje újra félrelépett. A feleség a nő házánál várta a férfit, miközben a csomagtartóból sikítva dobálta ki hűtlen férje drága cuccait, ruhákat, márkás golfütőket, a drága laptopot, aminél már a meghökkent férj hangja is megjött és kétségbeesett tiltakozott, de hiába, ez utóbbi holmit az asszony még meg is taposta dühében.

Nézze meg a videót ide kattintva >>>

Egyedül egy síkképernyős TV-t menekült meg a dühkitöréstől, a férj többi cucca beborította a járdát és mindezt több tucatnyi kíváncsi járókelő nézte végig.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!