Nagyvilág

2011.02.17. 08:37

Menekülő autós durva ütközése a busszal

<p>Egy külső és belső kamerafelvétel is rögzítette a rendőrség elől menekülő SUV és a busz frontális ütközését.</p>

Az texasbeli Austin Redőrkapitányságának tájékoztatása szerint a rendőrség elől menekült az a SUV, ami egy kanyarban busszal ütközött és aminek következményeként meghalt a menekülő autós.

Az I-35 út melletti motel parkolójában minden bizonnyal drogüzletet folytatott le az áldozat, amit az austini rendőrség egyik járőre észlelt amikor elhaladt az úton. A férfi beszállt a kocsiba, a rendőr megfordult és fény, valamint hangjelzéssel a férfi után eredt kocsijával, amire az autós rátaposott a gázra és valamivel odébb, egy kanyarban átsodródott az ellenkező sávba, ahol éppen egy busz haladt 15 emberrel a fedélzetén. A belső felvételek megmutatták, hogy a becsapódás előtti pillanatban a buszt vezető nő felkiált, majd látszik, ahogy szilánkosra törik a szélvédő, a busz megbillen, az utasok eldőlnek.

Nézze meg a két kamerállásos videót >>

A buszvezetőt súlyos állapotban szállították a kórházba, valamint további 6 utas szorul ellátásra, míg a menekülő, egy 44 éves fekete férfi a helyszínen életét vesztette.
- MON -


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!