Nagyvilág

2011.02.05. 08:39

Húsz évig nem hagyhatta el partnere házát egy brazil nő

<p>Húszévnyi fogság után szabadított ki pénteken a brazíliai rendőrség egy 45 éves nőt egy házból, ahová partnere zárta be. A Parana államban fekvő Mariluz városban álló házhoz egy szociális munkás figyelmeztetése után érkeztek ki a rendőrök.</p>

A szociális munkás azt állította, hogy a házban élő nőnek egészségügyi problémái lehetnek, mert húsz éve nem kapott orvosi kezelést.

A házhoz végül kimentek a rendőrök, akik ugyan zárva találták a kaput, de bentről segélykiáltást hallottak. A rendőrök ezért végül behatoltak a házba, ahol egy 45 éves nőt találtak. Mint később kiderült, az asszony 25 éves kora óta nem hagyta el az épületet, és semmilyen kapcsolata nem volt ez idő alatt a külvilággal. A házban egy hatvanéves férfival élt, aki nem engedte meg, hogy kilépjen a házból, helyette a házimunkát végeztette vele.

Az eset alig egy héttel azután került nyilvánosságra, hogy egy másik brazil városban szintén a hatóságok szabadítottak ki egy nőt egy ház pincéjéből, ahová férje zárta be korábban. A nyolc éven át fogva tartott feleséget jelenleg mentális problémák miatt kezelik.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!