Nagyvilág

2011.01.25. 06:33

Rendőrhalottak a floridai lövöldözésben

<p>Két rendőr meghalt, egy harmadik pedig súlyosan megsebesült egy hétfői lövöldözésben, amely a floridai St. Petersburgban történt. A floridai hatóságok közlése szerint a rendőröket akkor érték lövések, amikor őrizetbe akartak venni valakit.</p>

A bejelentés szerint telefonhívásra ment ki három járőr a város egyik házához. Egyelőre csak annyit tudni, hogy valakit őrizetbe akartak venni, de amikor a házhoz érkeztek, többször rájuk lőttek. Azt nem tudni, hogy a rendőrök visszalőttek-e, ha igen, van-e civil sebesült. Azt sem tudni még, hogy elfogtak-e valakit az ügyben.

A St. Petersburgi tragédia néhány nappal azután történt, hogy Miamiban két rendőr halt meg, amikor tűzharc tört ki köztük és egy gyanúsított között. Vasárnap Detroitban volt rendőrök elleni lövöldözés. Egy támadó tüzet nyitott egy rendőrőrsre. Négy rendőrt sebesített meg, ő pedig meghalt a rendőrök golyóitól.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!