Nagyvilág

2010.12.07. 12:27

Kígyóval erőszakolták meg a nőt

<p>Brutális szexuális bántalmazást és állatkínzás a vád az ellen a két férfi ellen, akik először megerőszakoltak egy nőt, majd egy kígyót dugtak a nő testében.</p>

A páratlanul viszolyogtató és brutális erőszak egy Eau Claire-ben élő 32 éves nő lakásán történt november 11-én, amikor egy társasággal bulizott, s amin a két férfi John D. Bullock (24) és D. Jones Damonta (25) is részt vett. Az egyik férfi a fenti szobába csábította a nőt, azzal, hogy képeket mutat a gyerekéről, ahol azonban megütötte a nőt, aki a földre zuhant, majd az időközben a szobába érkező másik férfi lefogta. Megerőszakolták, majd egy élő kígyóval újra szexuális erőszakot tettek a nőn.

A nő a rendőrségnek elmondta, többször elvesztette az eszméletét, de arra emlékszik, hogy az egyik férfi mondta, hogy "Hozom a kígyót" és arra is magához tért, hogy a kígyó a testében volt és úgy emlékszik, hogy az emgharapte, s az egyik támadó mondta is, hogy "Húzd ki, húzd ki". A két férfi a mostani tárgyaláson azzal védekezett a Eau Claire Megyei Bíróságon, hogy konszenzusos szexuális aktus történt. Az orvosi vizsgálatok eredménye nem nyilvános, bírói ítélet még nem született.
- MON -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!