Nagyvilág

2010.12.30. 10:44

Fotó! Vérszívó szörnyet lőttek le?

<p>Egy rejtélyes szürke, szőrtelen lényt lőtt ki egy férfi, amit többen is a misztikus chupacabra-ként azonosítottak.</p>

Vajon ez a lény a titokzatos Chupacabra, vagy egy mosómedve furcsa kereszteződése egy másik állattal? Erről megy a találgatás, amióta csak nyilvánosságra kerültek azok a képet, amiket a Kentucky-beli Lebanon Junction településen élő Mark Cothren készített egy általa kilőtt állatról. Beszámolója szerint a semmihez sem hasonlító lényt a hátsó kertjében fedezte fel és – arra a beszámoló nem tért ki, hogy miért, de szavaiból arra lehetett következtetni, hogy veszélyesnek tartotta, ezért – kilőtte. Az interneten találgatások kezdődtek, hogy vajon milyen lény lehet ez?
Mérete egy nagyobb testű macskáéval megegyező, nagy fülei vannak és szürke, szőrtelen bőre, amihez szakáll és hosszú farok tartozik, furcsa, karomszerű első és mellső lábakban végződik teste.
Sokak szerint a lény lehet a misztikus chupacabra, ami a legendák szerint a kecskék vérén él. A legenda 15 éve kapott szárnyra, amikor egy beazonosíthatatlan lény vagy lények hatalmas pusztítást vittek végbe több farmon, s kiszívták a kecskék vérét. Ennek a lénynek a létezéséről szóló mondák Puerto Ricoból indultak el, de a beszámolók szerint látták már a rejtélyes chupacabrát Dél-Amerikában, Mexikóban, sőt Texasban és Oklahomában is.

Nézze meg a lényről készült fotót ide kattintva >>>

Szakértők azonban nem zárják ki annak lehetőségét, hogy a lény egy mosómedve és egy macska, vagy kutya kereszteződése, míg a Louisville Állatkert szakemberei a képek alapján úgy vélik: elképzelhető, hogy nem meghatározhatatlan fajtájú állatról van szó, egyszerűen annyi történt, hogy valamilyen betegség miatt egy mosómedve vagy egy kutya elvesztette a szőrét. Az állatkert munkatársai már találkoztak ilyen esettel, s állítják ilyenkor az állatok felismerhetetlenné válnak a bundájuk nélkül.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!