Nagyvilág

2010.11.01. 17:53

Videó: az autópálya rossz oldalán száguldott az idős nő

<p>Pennsylvania - A 84 éves idős hölgy 4 balesetet okozott, és többeket halálra ijesztett, amikor az autópálya rossz oldalán haladt autójával.</p>

Egy motoros rögzítette videókamerájával az esetet, aki a jó sávban haladt. Percről percre filmezte a 84 éves nagymama ámokfutását. A többi autós kétségbeesetten igyekezett kikerülni az autó útjából, így fordulhatott elő csodával határos módon, hogy 4 koccanással megúszta a kalandot. A koccanásokban senki sem sérült meg.

Nézze meg a videót ide kattintva!

Annak ellenére, hogy minden szembejövő villogott és megpróbálta figyelmeztetni a nőt tévedésére, kilómétereken keresztül haladt a rossz irányban, egyenesen a következő kijáratig. A felvételt készítő motoros elmondta, hogy ő is megpróbálta magára vonni a néni figyelmét, villogott és integetett is neki, azonban a nő csak ingerülten visszaintett, hogy hagyja őt békén, és folytatta útját a forgalommal szemben.

Végül megérkezett a rendőrség, és az idős asszony lehúzódott autójával az útról. Elmondta, épp a fogorvoshoz igyekezett, és nem gondolta, hogy bármit is rosszul csinálna.

A rendőrség hazavitte az idős asszonyt, ahol családja elvette a kocsikulcsait. Valószínűleg pénzbírságra számíthat, és eltiltják a vezetéstől.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!