Nagyvilág

2010.11.01. 16:15

Hihetetlen ikrek! Egyik fekete a másik fehér

<p>Az anya teljesen ledöbbent, amikor újszülött ikreit a karjába vette. Az egyik csokibarna, a másik fehér, mint a hó.</p>

Leo és Hope különös ikrek: a császármetszéssel született bébik jobban nem is különbözhetnének egymástól. Nem csupán kétpetéjűségük miatt nem hasonlítanak, bőrszínük is eltérő. A kisfiú, Leo grenadai édesanyjára hasonlít, tőle örökölte sötét bőrét, és fekete haját, míg a kislány az apa fehér bőrét, kék szemét és világos haját „kapta”. A Nyugat-yorksi kórházban egy perc különbséggel született ikrek nem csak a szülőket, de az orvosokat is meglepték.

Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

"Tudtam, hogy ikreket várok és azt is, hogy az egyik fiú a másik lány lesz, de erre álmomban sem számítottak. Igaz a barátokkal viccelődtünk azon, hogy milyen jópofa lenne, ha az egyik baba fekete a másik fehér lenne, és mondtam is, ha így lenne Ebony-nak és Ivory-nak nevezném őket, de ez csak vicc volt, ilyen kegyetlenséget nem temnék velük...! El sem hiszem, hogy tényleg így történt..."- áradozott a Daily Mail brit hírportálnak Shirley Wales, a 21 éves anyuka.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!