Nagyvilág

2010.11.16. 19:17

Elképesztő fotók! A vízilóember

<p>Egy kisebb sárgadinnye méretű tumor nőtt a férfi orrára, ami kezdi oldalra "tolni" a szemeit.</p>

Fei Jianjun 40 éves kínai férfit, akit ma már mindenki csak vízilóemberként, vagy orrszarvúemberként csúfol. A kegyetlen becenevet azért kapta, mert egy hatalmas tumor nőtt az orrára. Az állapota pedig egyre csak romlik. Egy évvel ezelőtt egy kis vörös csomószerű jelent meg a férfi orrán, aki ekkor még nem gyanakodott daganatra. A tumor nőni kezdett és alig egy év leforgása alatt kisebb sárgadinnye méretűre dagadt, nemrégiben pedig a szeme felé kezdett terjedni és szinte elkezdte azokat oldalra nyomni. A carcinoma kezelését azonban időközben sem tudták megkezdeni, mert a férfinak nem volt elegendő pénzre, nemrégiben azonban felajánlottak neki egy ingyenes műtétet.

Nézze meg az elképesztő fotókat >>>

 Az első vizsgálatok után dr. Zhang Jianjun, a Jilin Katona Kórház orvosa kijelentette, hogy a férfi orrát a rák egy agresszív fajtája támadta meg és kezelés nélkül 6 hónapon belül meghalna. A férfin most megkezdték a sugárkezeléseket, de az orvosok a túlélési esélyeiről nem sokat árultak el, csupán annyit, ha sikerrel zárulnak azok, a férfinek szüksége lesz egy plasztikai beavatkozásra.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!