Nagyvilág

2010.11.27. 12:10

Együtt nyaralt a tíz kiutasított orosz kém

<p>Együtt nyaralt a szibériai Bajkál-tónál az a tíz orosz kém, akiket még júliusban utasított ki az Egyesült Államok - számolt be róla az orosz média szombaton.</p>

Az nyaraló kémek között ott volt Anna Chapman is, aki kilenc társával együtt három napot töltött még szeptemberben egy üdülőhelyen a Bajkál-tónál. A hírt hivatalos, moszkvai források egyelőre nem erősítették meg, így azt sem tudni, hogy ki szervezte meg a nyaralást.

Több újság közölt olyan fotókat, amelyeken a kémek láthatóak: ha a fényképek valódiak, akkor ez lenne az első alkalom, hogy együtt fotózták le őket, mióta az Egyesült Államok kiutasította a kémeket.

Júliusi visszatérésük óta a tíz kém egy hosszú, titkosszolgálati kihallgatáson vettek részt és díjakat is átvettek Dmitrij Medvegyev orosz elnöktől.

A kémek közül eddig csupán Anna Chapman jelent meg hazatérte után a nyilvánosság előtt: nemrég a Maxim nevű férfimagazin orosz kiadásában pózolt lenge öltözetben.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!