Nagyvilág

2010.11.27. 13:56

Alien bébivel várandós egy nő?

<p>Meglehetősen ijesztő videó kering a neten: egy várandós nő hasában úgy mozog a gyerek, hogy szinte az várjuk mikor megy át sci-fibe a jelenet...</p>

Egy internetre feltett videó azt mutatja be, hogy egy előrehaladott állapotban lévő terhes francia nő hasa miként mozog, amint a hátán fekszik. Ebben még nem is lenne semmi érdekes, de a gyerek mozgása egyszerűen ijesztő. Olyan erőszakos mozgatja a kezét és a lábát az anyaméhben, amint kívülről is jól látható kísérletet tesz a kijutásra,  mintha az Alienből látnánk egy részletet, s szinte várjuk, hogy egy lény csápos karokkal kimásszon a nő hasából. Ezért az internetes közösség el is nevezte Alien-babának a növekvő gyermeket.

Hasonlót 1979-ben a Sigourney Weaver féle Alienben láthattunk ilyet, amelyben egy gyilkos idegen kitör a  űrhajósok gyomrából.

 A nőt folyamatosan vizsgálja orvosa, aki megnyugtatta, hogy nincs mitől tartania, bár azt beismerte, hogy ilyen furcsa, erőteljes mozgású babát még nem látott.
- MON -

Nézze meg az elképesztő videót >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!