Nagyvilág

2010.11.17. 17:08

A sztárfocista oda****ott az ingatlanáraknak

<p>Egy football hírességet nem mindenhol látnak szívesen: legalábbis Wayne Rooney-t nem fogadták kitörő örömmel a szomszédok. Hogy miért?</p>

Ha egy híres focista a szomszédságunkba költözne, akkor valószínűleg a legtöbb embernek az jutna eszébe, hogy Isten létezik és figyel rá, pláne, ha focirajongók vagyunk. Nem így történt a festői környezetben fekvő Chesire grófság egyik csendes településén. Amióta ugyanis Prestburybe tette a lábát Wayne Rooney senkinek nincs nyugta, így sokkal inkább elátkozzák híres szomszédukat, mintsem, hogy örülnének neki. A nyugalomhoz szokott prestburyek kiakadtak azon, hogy a nap szinte minden percében rajongók, újságírók és fotósok zavarják meg a környék nyugalmát, emiatt a helyiek állítása szerint még az ingatlanárak is csökkentek.
Nem mellékes az sem, hogy az addig egységes, szép, harmonikus településképbe is belerondított a Manchester United csatára, mivel az általa építettet ultramodern ház messze elüt a hagyománykövető többi ház stílusától. A helyiek azt is rémülettel vették tudomásul, hogy nem Rooney az egyetlen, aki felforgatja a környező vidék életét, mert a Manchester United több focistája is a környéken nézett ki magának birtokot.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!