Nagyvilág

2010.11.09. 17:38

A gigacsalád: 18 gyerek + 2 szülő

<p>A házaspár annyira szereti a gyerekeket, hogy bár 18. gyerekük született meg nemrég, ezzel már majdnem ők a világ legnagyobb családja.</p>

Gil és Kelly Bates tizennyolcadik gyermeke született meg egy hónappal ezelőtt, de már most imádkoznak, hogy megfoganjon a következő is. A Tennessee-ben élő Bates család hamarosan a világ legnagyobb családja lesz, ugyanis a jelenlegi címbirtokos egy Arkansasi 19 gyermekes család.

"Ha Isten megengedi lesz 19. és 20. gyerek is" - nyilatkozta a 45 éves faorvosként dolgozó apa büszkén.
A pár 23 évvel ezelőtt házasodott össze, s a most 43 éves Kelly majdnem minden évben teherbe esett, de nem érzi, hogy idős lenne ahhoz, hogy 1-2 gyereket még vállaljanak.

Beteséknél azért is izgalmas egy új gyermek jövetele, mert azzal vagy a fiúk vagy a lányok tábora erősödik, amely téren szinte már verseny zajlik a családban. Az anyával együtt 11-en vannak lányok a családban, tehát fiúfronton bele kell húzniuk.

A Lake Cityben élő család jelenleg egy öt szobás, nyolc fürdőszobás házban él, amit a család gyarapodásával arányosan folyamatosan bővítgetnek. A házaspár szerint most érkezett el az idő, hogy megint hozzáépítsenek a házhoz, mert kezdenek szűkösen élni a kétszintes ingatlanban.

Karrieristából 18 gyerekes anya

A Daily Mail riportjából kiderült, hogy az anya régen egyáltalán nem tervezett gyerekvállalást. "Karrierista nő voltam és nem gondoltam arra, hogy valaha gyerekem lesz, arra pedig végképp nem, hogy ennyi " - mesélte mosolyogva. "Isten szerencsére megváltoztatott és a szívem ma már a gyerekekért dobog, s nem bánom, hogy a házasságom alatt többet voltam terhes, mint amennyit nem. A legborzasztóbb időszakunk is az volt, amikor kétszer egymásután elvetéltem, mert alacsony volt a progeszteron szintem, de néhány hormonpótlással ismét sikerült teherben esnem és kihordanom legújabb gyermekünket".

Nézze meg a világ majdnem legnagyobb családjáról a kedves képeket >>>

A gyerekek élvezik, hogy ilyen nagy családban élnek, bár szinte mindig van valami vita közöttük. "Olyanok vagyunk mint egy nagy hangos olasz família. Igaz jelenleg nyolc fiú és tíz lány van, ezért a viták többnyire a többségben levő lányok javára dől el, így anyának még két fiú szülnie kell, hogy rendezze ezt a különbséget" - mondta Nathan (17) az egyik fiúgyerek.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!