Nagyvilág

2010.10.31. 16:18

Szégyenből fogyott 50 kilót a dagi

<p>A tanárnőt kigúnyolták a gyerek, ezért néhány hónap alatt majd a felére fogyott.</p>

Deb Thomas tanárnőként dolgozik a Kelet-walesi Newport egyik általános iskolájában. A termetes nő egyebek mellett egészségügyi oktatásban is részesíti a diákokat, s nemrégiben a fülébe jutott, hogy diákjai kigúnyolják emiatt. Mit is tudhatna egy bálna méretű nő az egészséges életről? - ez volt finomítva a diákok véleménye. Az alacsony termete ellenére akkor 114 kilós tanító a fülébe jutott kritikák után nagyon szégyelte magát és úgy gondolta: valóban hiteltelen ilyen súlytöbblettel akkor, amikor az egészséges táplálkozásról beszél, ezért elhatározta, hogy megszabadul a kilóktól. Deb Thomas elkezdte megfogadni saját, diákjainak is adott tanácsait és bá saját bevallása szerint megszállott evő, elkezdett odafigyelni arra, hogy mit eszik. Nem egészen 16 hónap alatt 50 kilót fogyott a három gyerek anya (49).

Felhagyott a mértéktelen evéssel

"Korábban sülteket ettem reggelire, és egész nap étkezések között kekszeket és süteményeket majszoltam, míg este pizza volt a vacsora. Most dinnyét és alacsony zsírtartalmú joghurtot eszek, ebédre salátát,  estére könnyű tésztát. Ha éhes leszek gyümölcsöt eszek és nem süteményt." - számolt be a brit Daily Mail hírportálnak a nő. Elmesélte azt is, azon túl, hogy karcsúbb alakjával sokkal jobban érzi magát, egészségügyileg is javulni kezdett, nem csak a terhelést bírja jobban, de lábai állapota is javult és nem tudja mással magyarázni azt sem, hogy a látása is sokat javult.

Nézze meg a képet - ilyen volt, ilyen lett >>>

"Azt hiszem most már igazi példakép lehetek az egészséges táplálkozás terén a diákjaimnak" - véleményezte boldogan a tanárnő az eredményt.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!