Nagyvilág

2010.10.05. 14:29

Drog-árusító brit bandát fogtak el Spanyolrszágban

<p>12 brit állampolgárt vett őrizetbe a spanyol csendőrség azzal a gyanúval, hogy éjszakai klubokban, bárokban kábítószert árusítottak - közölte kedden a spanyol média. A bejelentés szerint az őrizetbe vettek között nyolc férfi és négy nő van.</p>

A Guardia Civil, a csendőrség közlése szerint ibizai és alicantei szórakozóhelyeken extasy-t és marihuánát árusítottak a vendégeknek a britek, akiket Alicantéban vettek őrizetbe. Az eddigi vizsgálatok szerint az őrizetbe vettek egy csoportot alkottak. Amikor kifogytak a készletből, hazatértek Nagy-Britanniába, majd autókkal és repülőkön csempészték be spanyol területre az új szállítmányokat - közölte a csendőrség.

A hatóságok közlése szerint razziát tartottak Torrevieja ((Torrivijéha)), Orihuela ((Oriuéla)) és Crevillente ((Krevijente)) városokban, és a házkutatások során összesen 53 ezer extasy-tablettát, valamint 100 tő kendert találtak. A csendőrség bejelentése szerint a társaság ellen májusban kezdődött a nyomozás a brit rendőrség közreműködésével.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!