Nagyvilág

2010.10.23. 19:50

Afrikai bevándorlók ugráltak ki egy ház ablakán Franciaországban - azt hitték, a gonosz jár köztük, pucéran

<p>Összesen 11 ember sérült meg szombaton egy franciaországi kisvárosban, miután pánikba estek és kiugráltak egy ház második emeletéről. A beszámolók szerint azt hitték, hogy maga az ördög jelent meg a lakásban, meztelenül.</p>

A helyi ügyész beszámolója szerint a lakásban 13-an voltak, amikor szombat kora hajnalban az egyik afrikai származású férfi kisgyermeke felébredt. A teljesen mezítelen apa elkezdte etetni a csöppséget, amikor a többiek is felébredtek a zajra, és valaki azt hitte, hogy a gonosz jelent meg a lakásban.

A férfinek késsel estek, majd kidobták az ablakon. Odile Faivre ügyész elmondta, hogy a sérült apa megpróbált visszajutni a lakásba. A többiek ekkor kezdtek kiugrálni az ablakon az ördögtől való félelmükben. Valaki a kétéves kislánnyal együtt vetette ki magát a másodikról. Végül hét embert kellett kórházba vinni. A többieket a helyszínen ellátták.

A 6000 lakosú kisváros, La Verriere hatóságai vizsgálják az ügy körülményeit. Már kihallgatták a meztelenül etető apát és a kislánnyal kiugró férfit is. Azt is vizsgálják, hogy a lakók önszántukból ugráltak-e ki az ablakon, vagy valaki kényszerítette őket erre.

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!