Nagyvilág

2010.09.24. 12:48

Lakásnak rendezte be a kukásautót!

<p>Minden kényelemmel felszerelt, mutatós otthont varázsolt egy férfi egy szemétszállító kocsiból.</p>

Nos, senki ne egy magyar lerobbant, piszkos, bűzös szemétszállító autóra gondoljon, hanem egy tőlünk (sokkal) gazdagabb országban használatos kukáskocsira. Amiről ha nem mondják, hogy szemétszállító, akkor egyszerűen egy drágább teherautónak néznénk. Persze így sem mindennapi, hogy valaki egy ilyen járművet (és hogy egyáltalán egy járművet) rendezzen be magának otthonként. Ráadásul ez a lakásnak átalakított kocsibelső minden széppel és jóval fel van szerelve. A tulaj ügyesen nyert helyet azzal, hogy galériát épített a kocsibelsőbe, így egy kényelmes "nappalit" is ki tudott alakítani U-elrendezésű kanapéval és egy kis asztallal, míg a galérián egy széles ágy szolgál hálószobául.

A nappaliból három lépcsőfok visz le a konyhába, itt mosogató, gáztűzhely és különböző háztartási berendezések (a kávéfőző például a falra szerelve) kapott helyett, valamint egy apró zuhanyzó és WC.. A konyha végében egy kis dolgozóhelyiség található, egy kis asztallal és forgószékkel. Az egész elképesztő ügyesen, igényesen és helytakarékosan van kiépítve és berendezve, s a tulajdonos annyi ablakot vágott a kocsi oldalába, hogy az egész belső tér fényben úszik.

Nézze meg a képeket >>>

Ja, és, ami a legfőbb, a kocsi természetesen működőképes, annak hátuljához még egy motor is le van fogatva. Egy igazi utazó-kalandor járműve-otthona ez. Elképesztő.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!