Nagyvilág

2010.09.07. 15:08

Fotó! Pajzán paradicsom

<p>A természet furcsa játéka fakasztotta nevetésre a vásárlókat, mikor meglátták a fütykös paradicsomot.</p>

Egy brit testvérpár kerti sütést tervezett barátokkal. A mindenki hoz valamit típusú grillpartira egyik haverjuktól kaptak egy zacskó ízletes zöldséget, ami valami vicceset is magában rejtett, de a vendég hagyta, hogy a testvérpár Brian (48) és Pat (52) fedezze fel a huncutságot. A

Nem sokkal később egyikük észrevette, hogy a szatyorban az egyik paradicsom érettebb, mint a többi. Mikor kivette, hogy ne nyomódjon jobban össze rájött, hogy nem csak érettebb, de torz is a zöldség, s mikor felismerte, hogy mije van a paradicsomnak és megmutatta a többieknek hangos kacagásra fakadt a társaság. A zöldséget vásárló barát elárulta: hasonlóképpen járt a boltban, amikor felfedezte, hogy a furcsa paradicsomnak "nemiszerve" van. Ott is könnyesre nevették magukat a körülette lévő vásárlók.

Kétségtelen, egy ilyen látvány megtudja alapozni egy buli hangulatát....

Nézze meg a fotót >>>

Az ilyen szemérmetlenséget mutató deformitás egyébként nem annyira ritka a növényvilágban, egy korábbi összeállításunkban számos "pikáns torzságot mutató" élő és élettelen képződményt gyűjtöttünk össze, amik között például olyan fákat is látni, amik "szeretkeznek"... Ha ön is találkozott már ilyen növénnyel, gyümölccsel, zöldséggel és netalán le is fotózta, küldje el nekünk a [email protected] emailcímre.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!