Nagyvilág

2010.08.14. 14:30

Videó! Spontán párnacsata tört ki a repülőgépen

<p>A stewardess éppen párnát osztott a repülőjáraton az utasoknak, amikor egyszer csak visszarepült az egyik párna, majd még egy. A légikísérőnek sem kellett több....</p>

És még azt mondják, a németeknek nincs humorérzéke. Ez a videó azonban azt mutatja, hogy szórakozni viszont tudnak. Egy spontán párnacsata tört ki az egyik Lufthansa járaton, amikor a stewardess elkezdte kiosztani a párnákat. Ahelyett, hogy mindenki illedelmesen a feje alá gyűrte volna azokat, először csak egy, majd több utazó is elkezdte visszadobálni. A légikísérő kezéből kicsúszott az irányítás, majd egyszerűen ő is elkezdte össze-vissza dobálni a párnákat és közben jókedvűen nevetett, amikor az utastérben kitörtek a párnacsata hangos kacajai. A párnaháborúból végül a konyhába menekült a túlerő elől a légikísérő, az utasok pedig megtapsolták. Leszálláskor az utasok elmondták: ilyen vidám repülésen még nem vettek részt, azt egész út alatt jó hangulat uralkodott az utastérben és senkinek eszébe se jutott félni.

Nézze meg a videót >>>>

A párnacsatáról készült videót kitették a Youtube-ra is, ahol több hozzászólásban is írják: "írónikus, hogy a németek jobban tudnak lazítani, mint az amerikaiak" más pedig azt írja, ha ez Amerikában történik, a gépet visszafordítják és mindenkit dutyiba dugnak". Azt is véleményként írták: remélik a jófej légikísérőnek nem lesz baja ebből és többen "megfenyegették" a társaságot: ha kirúgják a nőt a történtek miatt, soha többet nem repülnek a társaság járataival.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!