Nagyvilág

2010.08.11. 17:54

Képek! A világ legdrágább lakása

<p>Elképesztő áron kelt el és ezzel ténylegesen is a világ legdrágább lakása lett egy luxus penthouse.</p>

Szakértők szerint a híres Number One Hyde Park a világ legdrágább lakásának tekinthető. Ami különösen megdobja az árát - az elhelyezkedésen és a kilátáson kívül- az a lenyűgöző biztonsági felszereltsége: pánikszoba, golyóálló ablakok, írisz szkenner és még egy titkos menekülő-alagút is az extra felszereltség részét képezi. A belvárosi épület, amelyben a luxuslakás található szintén hihetetlen szolgáltatásokat nyújt: gyógyfürdő, squash pályák, borospince, és 24 órás szobaszerviz is a lakók kényelmét szolgálja. A hosszú ideje árult lakást a világ harmadik legdrágább ingatlanjaként tartották számon; csupán két "kertes ház" (ami ténylegesen hatalmas birtokkal rendelkező luxusvilla) előzi meg az árrangsorban.

Nézze meg a képeket >>>>

Ez azt is jelenti, hogy a lakások között a One Hyde Park a legdrágább. S ez most ténylegesen be is bizonyosodott, ugyanis vevőre talált a luxuslakás: közel 5 milliárd forintos áron. Az új tulajdonos kiléte egyelőre nem ismert, de ingatlanberkekben úgy vélik, hogy a minden bizonnyal szupergazdag vevő az orosz oligarchák egyike lehet, vagy pedig egy arab milliárdos.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!