Nagyvilág

2010.07.05. 18:35

Az igazi mázlista: milliárdokat kapart össze

<p>Pár év alatt negyedszerre nyer kaparós sorsjeggyel a nő, aki mára milliárdos lett.</p>

Vannak emberek, akik bármit is tesznek, szinte mindent sikerre visznek. Ilyen a texasi születésű Joan Ginther is, aki immáron negyedik alkalommal nyer egy kisebb vagyont. A 63 éves asszony elsősorban kaparós sorsjegyekkel próbálkozik, nem véletlen, eddig összesen: 20,5 millió dollárt nyert, vagyis mintegy 4,7 milliárd forintot. Az asszonyra először 93-ban mosolygott rá a szerencse.

Akkor 5,4 millió dollárt nyert, amit nem egy összegben vett fel, hanem évenként fix összeget kap 19 éven át (így jobban jár, ugyanis ha egy összegben veszi fel, sokat bukik az adó miatt). Újabb nyeremény 2006-ban állt a házhoz, ekkor 2 millió dollárt nyert (adó nélkül mintegy 1,5 millió lett belőle), ezt egyben vette fel. Két évvel később 3 millió dollár ütötte a markát, ismét kaparós sorsjeggyel, legutóbb pedig néhány napja nyert 10 milliót egy olyan sorsjeggyel, amit 50 dollárba került.

Hát nem kész szerencse az élet?
- MON -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!