Nagyvilág

2010.06.24. 15:30

Kisvasút szállítja a sört a kocsmában

<p>Elképesztő ötlettel állt elő egy kocsma: pincérek helyett egy makett kisvonattal szállítják a vendég elé a sört.</p>

Hol máshol is lenne ilyen kocsma, mint Csehországban? Az első kisvasutas pub Brnoban nyitott, majd Prágában, de a tulajdonosok tervezik a további terjeszkedést. Miután már elég sok kocsma rendelkezett a jófajta kricsmi alaptételével, vagyis jó sörrel és űbercsinos pincérlányokkal, a kitalálók gondoltak egyet és előálltak egy olyan ötlettel, ami tömegeket vonz a kocsmába. Itt a sör mellé ugyanis élményt is kap a vendég.

Az asztalok a vágányok, ezeken és a pulton pedig végig sínek futnak. A tájékozatlan vendég már ebből is tudhatja, hogy itt nem éppen hagyományos a kiszolgálás. Aztán, ha feladta a rendelést elámulva nézheti, ahogy a kis gőzmozdony leszállítja a rendelést.

Nézze meg a képeket >>>

Itt tehát egy pincérnő sem járja le a lábát, viszont a pultosoknak precíznek kell lenniük, s a jó asztalhoz leszállítani az "árut". Hihetetlenül ötletes (és valószínűleg drága) vendégcsalogató megoldás!
- MON -

Nézze meg a videót 1 >>>>
Nézze meg a videót 2 >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!