Nagyvilág

2010.06.30. 17:57

Egy igazán félresikerült műmell

<p>Csak egy sufni "plasztikai sebészetre" futotta a lánynak, akinek végül szó szerint elfolyt az egyik melle.</p>

Tanya Bennettet (21) lapos mellűnek csúfolták az iskolában, ezért hosszú évek óta egyetlen vágya volt: meg akarta csináltatni a melleit. Minden mást ennek rendelt alá, ezért nem vásárolt magának ruhákat, s szórakozni sem járt el, hogy minél hamarabb összegyűjtse a szükséges pénzt. A brit lány három év után elhatározta, hogy nem vár tovább és kis melleit végre mutatós méretűre alakíttatja. Összekuporgatott vagyonkája azonban csak egyetlen helyre, egy belga intézmény plasztikai műtétjére volt elég, minden más klinikán sokkal nagyobb összeget kértek. Nem gyanakodott, boldog volt, hogy valóra vált az álma. Még akkor sem fordított hátat, mikor megérkezett a lerobbant "klinikára".

- Az interneten nagyon szép képek voltak fent a klinikáról, ehhez képest úgy nézett ki a hely, mint amit bombatalálat ért. Az udvaron egy daru állt, a falak tele voltak lyukakkal, néhány helyiségben pedig még ablak sem volt. Anyukám, aki elkísért engem, aggódott, de én meggyőztem magam, hogy minden rendben lesz. A műtét árát pedig rögtön megérkezéskor elkérték, így átgondolni sem volt idő - számolt be a lány a brit Daily Mirror internetes hírportálnak.

A műtét után azonnal hazautazott a "klinikáról", két héttel később a helyi kórházba ment varratszedésre, majd azt követően egyszer csak csöpögni kezdett a melle. Begyulladt, gennyezett, a fertőzés megállíthatatlan volt ezért ki kellett venni az implantátumot. Az orvosok kijelentették: higiéniai okokból fertőződött el a lány melle.

Nézze meg a műtét eredményét >>>

Tanya a történtek hatására teljesen összeomlott, "elbukta" a pénzét, felemás a melle, a lelki megrázkódtatásról nem is beszélve. A történtek fényében ma már tudja: várnia kellett volna, ehelyett most WC-papírral tömi ki az egyik melltartókosarat, hogy kitudjon menni az utcára.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!