Nagyvilág

2010.06.09. 18:34

Agyoncsapta a villám lánykérés közben

<p>A nőt a kedvenc hegyi ösvényén érte a villámcsapás, pont mielőtt szerelme megkérte volna a kezét.</p>

A 25 éves Bethany Lott a túrázás szerelmese volt, s éppen párjával Richard Bulerrel (30) kaptattak fel a lány kedvenc Észak-carolinai hegyi ösvényén (Tennesse állam), amikor esni kezdett az eső. A páros azonban a rossz idő ellenére sem fordult vissza, a lány a hegytetőről látható panorámát akarta megmutatni a férfinek, aki pedig romantikusan a lány kedvenc helyén akarta megkérni annak kezét, a zsebében lapuló gyűrűvel.

Ahogy a felértek a hegyre, a lány megszólalt: "Istenem, bébi, látod, milyen gyönyörű itt". S ez volt az utolsó, amit mondott, mert ez követően három villám szelte át az eget. Butler észre sem vette, hogy cipője füstölt, ő maga pedig harmadfokú égési sérüléseket szerzett, mert a földön fekvő barátnőjéhez kúszott, amint magához tért. Bethanyt próbálta újraéleszteni, miközben mobilon igyekezett segítséget hívni. Végül megérkezett a segítség, de már késő volt. Miközben a mentősök a lány élesztették a helyszínen, a férfi halott kedvese újára húzta a gyűrűt - számolt be sheville Citizen-Times hírportál.

Szerény megjegyzésünk, hogy annyira abszurd ez a történet, hogy nem is tudjuk elhinni, vagy pont ezért hihető? Ha mégis igaz, akkor az volt az utóbbi évtizedek legmorbidabb tragédiával végződő lánykérése.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!