Nagyvilág

2010.05.04. 19:44

WC-ben élnek, mégis irigylik őket

<p>Egy nyilvános illemhelyet rendezett be otthonul a szerelmespár.</p>

Nem mindennapi módon oldotta meg lakhatását az az amerikai pár, akik mindig is tengerparti házra vágyva végül egy nyilvános illemhelyre költöztek be.

Tracy Woodhouse és élettársa Graham Peck fejében akkor fogant meg az ötlet, amikor 5 évvel ezelőtt meglátták, hogy kibérelhető az a viktoriánus korabeli épület, amit nyilvános illemhelyként a Scarborough-nál lévő strand látogató használtak. A párt azonnal lenyűgözte az egyszínes épület, pontosabban, az ami kihozható belőle, de főként a kilátás győzte meg őket arról, hogy költözzenek be.

A gyári munkásként dolgozó középkorú párosnak egy építész készítette el a terveket; a korábbi WC-épület újjáépítésére, felújítására mintegy 11 forintnak megfelelő összeget költöttek. Bár kicsit szűkös, de nagyon kellemes lett a ház, gyönyörű kilátással az Északi-tengerre. A helyiek is szájtátva bámulják meg a ház átalakulását, igaz vannak akik viccelődnek is ezen.

- Nagyon sok ismerősre, barátra tettünk szert a ház révén, akik eleinte mind az átalakításról kérdezgettek minket. A munkahelyemen persze ugratnak is ezzel, mondák már, hogy "Ó igen, Te vagy az, aki egy WC-ben él a párjával". De mi is csak mosolygunk rajta - mesélte Tracy Woodhouse. Azt is viccesnek tartják, hogy több környékbelit is rajtakapták már, akik az ablakon bekukucskálva kíváncsian vizslatták a ház belső kialakítását.

"WCház": ilyen volt, ilyen lett - Nézze meg képeket >>>

- Már két-három vételi ajánlatot is kaptunk a házra, de nem akarjuk senkinek átadni - mondta Tracy. Arról nemrégen állapodtak meg, hogy a hét éves haszonbérleti időszak leteltével további 21 évre kibérlik a házat, mert állítják: csodálatos ott élni.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!