Nagyvilág

2010.05.12. 14:36

Hihetetlen pillanat: testével védte gyermekét

<p>Minden egy másodperc alatt játszódott le: a sofőr szívrohamot kapott, az autó elszabadulva egyenesen a csecsemőjét az ölében tartó apának ront.</p>

Csodával határos módon menekült meg az az édesapa és csecsemője, akiket egy uralhatatlanná vált autó ütött el, amikor éppen a járdán sétáltak Sydneyben. A felvételeken jól létszik, hogy a száguldó jármű a járdára szalad, bezúzza az egyik kirakatot, elsodor mindent maga előtt a járdán, többek között a babakocsit is, s szinte ugyanabban a pillanaban nekiütközik Andrew Leechnek. Az édesapa hatalmas lélekjelenléttel az ütközés előtti ezredmásodpercben fordított hátat a fékezhetetlen autónak, hogy így védje négy hónapos kisfiát, Haydent. A kocsi megáll, a férfit és gyermekét a kirakathoz préselve. De csodával határos módon életben maradtak. A férfinek a lába tört el, illetve a közelben tartózkodó nagyszülők is megsérültek.

Nézze meg a videót >>>

A korábban történt esetről a Andrew Leech nemrégiben egy televíziós interjúban beszélt. Elmondta: egyszerűen nem gondolkozott, csak ösztönösen megfordult, hogy védje Haydent. A férfi még ma is megrázkódik az eseményeket felidézve. Állítja: figyeltek rájuk fentről, mert utólag visszagondolva semmi esélyt nem adott volna annak, hogy ők ezt túlélik.

Az elszabadult autót egy 82 éves férfi vezette, aki a szívrohamot kapott a kormánynál.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!