Nagyvilág

2010.05.21. 14:31

Fotó! Bizarr lényre bukkantak

<p>A soha nem látott állatnak félelmetes karomszerű fogai, vaddisznó feje, vidra törzse és patkányfarka van.</p>

Egy kis kanadai városban bizarr lényre bukkantak a helyiek. Az állatot a Kitchenuhmaykoosib (Ontario, Kanada) település tavának partján találták meg, s leginkább a chupacabra legendás lényére hasonlít. Hosszú szőrös testtel rendelkezik, a fején viszont csupasz a bőr, mégis egy vaddisznó fejét idézi. Az állat a tő partján mozdulatlanul feküdt, amikor egy testvérpár arra sétáltatta Sam nevű kutyáját. Először az eb érezte meg a különös lény szagát, s hívta fel gazdáinak figyelmét. A két nő azonnal lefotózta a lényt, majd úgy döntöttek, visszamennek és segítséget hoznak. Azonban mire visszaértek a lény eltűnt, csak a fotók maradtak.

Ahogy a képek felkerültek az internetre spekulálni kezdtek a látogatók, s mindenkinek volt egy elmélete arra, hogy milyen lény lehet a különös teremtmény.

Nézze meg a képet >>>

Sokan úgy vélik, az állat egy új, a chupacabrának nevezett mitikus lényre hasonlító állat, vagy akár rokona annak a lénynek, amit 2008-ban találtak New Yorkban, s amit szintén úgy azonosítottak, mint a chupacabra, vagy annak közeli rokona.

Egyelőre be kell érnünk azzal, hogy még a biológusoknak és a vadvilág szakértőinek sincs elképzelése, milyen lényre bukkantak.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!