Nagyvilág

2010.04.29. 15:36

Rendõrök elõtt lincseltek meg egy férfit Libanonban

<p>Dühös tömeg lincselt meg Libanonban egy négyes gyilkossággal gyanúsított férfit csütörtökön, a rendõrség szeme láttára.</p>

A 38 éves férfit éppen a gyilkosság helyszínére kísérték vissza rendõrök, amikor a több száz fõs tömeg rájuk támadt.

A Libanon déli részén, a fõvárostól nagyjából 25 kilométernyire található település lakói feltehetõen tudták, hogy a négy helyi meggyilkolásával gyanúsított férfit helyszíni szemlére viszik a városba, és már vártak rá - közölte a libanoni biztonsági erõk egyik tagja. Az AFP francia hírügynökségnek nyilatkozó férfi elmondása szerint a helyiek egyszerûen kirángatták férfit a rendõrautóból, agyonverték, majd felhúzták egy lámpavasra.

A gyanúsítottat kísérõ rendõrök semmit nem tudtak tenni megmentésére - közölte a névtelenül nyilatkozó férfi.

A Mohamed Muszlem néven azonosított egyiptomi férfi volt az elsõ számú gyanúsítottja egy szerdán elkövetett négyes gyilkosságnak. A 38 éves férfi a gyanú szerint egy idõs házaspárt, és azok unokáit, egy hét és egy kilenc éves lányt késelt halálra házukban. Az egyiptomi férfit egyébként már keresték a városban, egy 13 éves lány két hónappal korábbi megerõszakolása miatt.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!