Nagyvilág

2010.03.26. 16:32

Videó! Így verték, alázták meg tanárukat a diákok

<p>Megverték, megalázták óra közben a 73 éves beteg tanárt a diákok és videóra vették.</p>

Mint arról már beszámoltunk nyomozást indított az orosz rendőrség két internetes videó kapcsán, amelyek egyikén azt látni, hogy az egyik szibériai középiskola néhány diákja fizika óra közben megveri az idős tanárnőt.

Azt nem tudni, hogy a 73 éves áldozatot, aki ráadásul szklerózisban szenved, milyen testi sérülések érték. Egyelőre csak annyit tudni, hogy másnap nem emlékezett arra, mi történt vele. Az internetre a diákok feltettek egy másik videót is. Azon megalázzák tanárnőjüket, akit ez röplabda hálóba csavarnak, majd a labdát többször hozzávágják. Azt nem tudni, hogy mikor készültek a videót.

Az orosz média jelentése szerint az iskola tanárai tudtak a történtekről, de hallgattak, mert az igazgató megtiltotta nekik, hogy beszéljenek. Miután a videók felkerültek az internetre, és kitört a botrány, a helyi hatóságok azonnal elbocsátották az igazgatót, és eljárást indítottak ellene.

Nézze meg videón >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!