Nagyvilág

2010.03.11. 12:39

Fotó! Farokkal született a kislány

<p>12 centiméteres farkat operáltak le a kislányról.</p>

A kínai Hong Hong az orvosok legnagyobb megrökönyödésére egy kis kinövéssel született a farcsontján. A szülőket annyira sokkolta újszülött kislányuk furcsa kinövése, hogy az orvosoktól kérték, azonnal távolítsák el, de ők azt tanácsolták: gyenge az újszülött egy ilyen beavatkozáshoz, legyenek türelemmel.

"Minden nap ellenőriztem a farkat, abban a reményben, hogy esetleg visszahúzódik, de ehelyett egyre nagyobb és nagyobb lett" - számolt be Hong Hong apja, Hou. A Lixing városában, Anhui tartományban élő család négy hónap után újra felkereste az orvosokat, amikor a röntgenvizsgálaton kiderült: a farok egy daganathoz csatlakozott a gerincoszlopon. Az operációt azonnal elvégezték, a 12 centis farkat és a tumort eltávolították. A baba jól van, de további kezelésekre van szükség.

Nézze meg a képet >>>

A kislányt operáló orvos, dr. Sun Jun a helyi médiának úgy nyilatkozott, nagyon ritka jelenségről van szó, egy millió emberből egynél ha előfordul ilyen, bár ő maga még soha nem látott hasonlót praxisa alatt.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!