Nagyvilág

2010.02.19. 09:35

Kényszerleszállást hajtott végre egy amerikai utasszállító bombafenyegetés miatt

<p>Kényszerleszállást hajtott végre a United Airlines amerikai légitársaság egyik utasszállítója csütörtökön, Salt Lake Cityben, egy egyelõre meg nem nevezett biztonsági riasztást követõen.</p>

Az amerikai Szövetségi Légügyi Hivatal (FAA) szóvivõje, Ian Gregor azt közölte, hogy a társaság 741 -es járata, amely Denverbõl tartott San Franciscóba, "rendben és eseménytelenül" szállt le Salt Lake City nemzetközi repterén. A szóvivõ nem kommentálta a biztonsági riasztásról szóló információt, amelyet a helyi média szerint az váltott ki, hogy a személyzet egyik tagja talált egy papírt, amelynek szövege bombafenyegetést tartalmazott.

A Salt Lake Tribune címû újság szerint a reptér szóvivõje azt mondta nekik, hogy a hír igaz. A lap szerint a 193 utas és a hatfõs személyzet sértetlenül szállt ki a gépbõl, amit FBI-ügynökök, rendõrök kutattak át bombakeresõ kutyákkal. Egyelõre nem tudni, hogy az utasokat elengedtél-e, vagy megtiltották a távozásukat, hogy kikérdezhessék õket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!