Nagyvilág

2010.02.11. 16:29

Ciki! Szakállas és kancsal volt az ara a fátyol alatt

<p>Jól bevásárolt menyasszonyával egy férfi, aki miután meglátta fátyol nélkül az arát azonnal kártérítést követelt.</p>

Az Egyesült Arab Emírségek nagykövete nősülni készült. Az arab országok és az elrendezett frigyek hagyományai szerint a páros ugyan találkozott néhány alkalommal, de a férfi csak a muzulmán nők teljes arcát eltakaró öltözetben láthatta jövendőbelijét. Megelőzően csak fotót látott a nőről, ezért is volt nagy a meglepetés, mikor a házassági szerződést követő csóknál fellebbent a fátyol.

Az újdonsült feleség ugyanis kancsal volt és szőrös arcú. A nagykövet azonnal visszalépett a házasságból; azzal érvelt a bíróság előtt, hogy megtévesztették, menyasszonya anyja a csinosabb lánytestvér fényképét mutatta meg neki. A történet igazán mulatságos, ha hozzávesszük, hogy a férfi kártérítést követelt, amiért a jegyesség alatti időben ruhákkal és ékszerekkel halmozta el bájosnak hitt aráját. A bíróság a házassági szerződést ugyan érvénytelenítette, de a kártérítési igényt elutasította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!