Nagyvilág

2010.02.25. 15:11

Az igazi pokoli torony

<p>A tűzoltók tehetetlenek voltak, a lángoló luxusirodaházból az ablakon át menekültek a dolgozók - kilencen szörnyethaltak.</p>

Az elsődleges szakvélemények szerint rövidzárlat okozott tűzet abban az indiai luxusirodaházban, ahonnan nem tudták a tűzoltók szakszerűen kimenteni az embereket, ugyanis létráik csak az ötödik emeletik értek fel, miközben az irodaház hét emeletes. A Carlton Tower nevet viselő irodaházban eluralkodott a pánik, mikor kiderült, hogy a felső két emeleten dolgozókat nem tudják egyszerűen lehozni.

A tűzoltók végső megoldásként köteleket juttatták fel, és a dolgozók azon ereszkedtek le. A videó felvételen, illetve képeinket látszik, hogy az emberek az üvegeket törték be és fürtökben lógtak az ablakokba, hogy levegőhöz jussanak. Volt, aki annyira pánikba esett, hogy kiugrott az ablakon, míg megint mások égési sérüléseikbe haltak bele. Összesen 9-en vesztették életüket a "pokoli toronyban", és további 40 embert súlyos és enyhébb sérülésekkel, valamint sokkal szállították kórházba.

Nézze meg a képeket >>>
Nézze meg a videót is! >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!