Nagyvilág

2010.02.05. 08:21

A topmodell is az ő meztelen képeit nézegető bankár állásáért küzd

<p>Miranda Kerr, ausztrál szupermodell is csatlakozott ahhoz a kampányhoz, amely egy ausztrál bankár állásáért küzd. A bróker ugyanis pont a hölgy lengeöltözetû fotóit nézegette vállalati számítógépén, miközben a háta mögött kollégája élõ tévéadásban beszélgetett az egyik adó mûsorvezetõjével a kamatok alakulásáról.</p>

A csatornánál többen panaszt tettek, a tévé pedig ezeket továbbította a banknak. A pénzintézet belsõ vizsgálatot rendelt el a pikáns fotók nézegetése miatt, és hazaküldte alkalmazottját. Emellett figyelmeztette dolgozóit a céges internethasználat szabályaira.

A David Kiely, a pórul járt brókerrõl készült felvétel hatalmas siker a világhálón. Emellett egy londoni székhelyû gazdasági honlap aláírásgyûjtésbe kezdett azért, hogy a Macquaire bank ne rúgja ki a félpucér fotókat nézegetõ alkalmazottját. Miranda Kerr azt mondta: "halottam, hogy van egy petíció, amellyel az állását akarják megóvni, és hát természetes, hogy én is aláírnám."

Nézze meg a képeket >>>  Miranda Kerr meztelenül >>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!