Nagyvilág

2010.02.23. 12:58

A polgármestert zavarják a kátyúk: Ferrarijával nehezen tud átmenni rajtuk

<p>"Képzeljék csak el nekem mennyire nehéz a Ferrarimmal ezeken a lukakon vezetnem. Sokkal rosszabb, mint önöknek"- ezzek a kijelentéssel borzolta a kedélyeket a városvezető.</p>

Furcsa kijelentésével brozolta fel a kedélyeket kedden a spalatói polgármester az önkormányzat ülésén. Zeljko Kerumot egyik képviselõtársa kérdezte arról, hogy mit szól az utak rossz állapotához a sok kátyúhoz, illetve, hogy mit szándékozik ez ellen tenni.

 Kerum erre azt válaszolta, hogy "képzeljék csak el nekem mennyire nehéz a Ferrarimmal ezeken a lukakon vezetnem. Sokkal rosszabb, mint önöknek"- fogalmazott a független városvezetõ.

A polgármester több kérdésben is összekülönbözött az önkormányzat tagjaival. Korrupció-gyanús ügyek is felmerültek, amelyeket tagadott.
Kerumot tavaly választották meg a dalmát város élére. A férfi, aki üzletember is, nagy vagyont gyûjtött össze, ebbõl vett magának luxussportkocsit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!