Nagyvilág

2010.02.22. 18:58

A Facebook legyőzte a Google-t - Lista!

<p>A Facebook az első, a Google a negyedik helyre jutott csak, de a Twitter is fent van a listán.</p>

Az innovációval foglalkozó Fast Company szaklap idén is közzétette a legújítóbb vállalatok listáját, amelyet egy olyan cég vezet, amely tavaly még a top tízben sem szerepelt - íjra a Világgazdaság Online

A Fast Company értékelése szerint jelenleg a Facebook a leginnovatívabb cég a világon, holott a közösségi portál tavaly csak a tizenötödik helyen végzett. Az előző lista összeállításakor a második helyet a Google szerezte meg, amely azonban idén csak negyedik lett.

Az Apple viszont gyors fejlődésének köszönhetően a harmadik helyet szerezte meg. Komoly előrelépéssel büszkélkedhet az Amazon is, amely a tavalyi kilencedik helyről küzdött fel magát a második pozícióig – tudósít a Telegraph.

Teljesen eltűnt azonban a listáról a Team Obama, egy az elnök megválasztását segítő start-up cég. A Microsoft tizennégy helyet zuhant vissza és jelenleg mindössze a negyvennyolcadik az ötven elemből álló listán. Első alkalommal szerepel a listán a Twitter, igaz, csak az utolsó, ötvenedik helyen.
Forrás: www.vg.hu

 

Itt a leginnovatívabb vállalatok listája!
1. Facebook
2. Amazon
3. Apple
4. Google
5. Huawei
6. First Solar
7. PG&E
8. Novartis
9. Walmart
10. HP
11. Hulu
12. Netflix
13. Nike
14. Intel
15. Spotify
16. BYD
17. Cisco Systems
18. IBM
19. GEr
20. Disney
21. Gilt Groupe
22. Indian Premier League
23. PatientsLikeMe
24. Grey New York
25. BMW DesignworksUSA
26. Synthetic Genomics
...
33. Firstborn
34. Sportvision
35. Ideo
36. Samsung
...
40. Aldi Süd
...
48. Microsoft
...
50. Twitter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!