Nagyvilág

2009.01.12. 09:51

Felakasztotta magát egy 7 éves kislány, miközben mesét nézett

<p>Az anyja talált rá anyák napján az élettelen gyerekre, akit csak egy kis időre hagyott magára.</p>

Megrázó eset látott napvilágot Nagy-Britanniában. Tavaly anyák napján a korai órákban egy kisgyermek vetett véget az életének, amíg egy barbis mesefilmet nézett.

Siana Hannon (7) a köntösének kötelével akasztotta fel magát a gardróbjában. Semmilyen jel nem utalt arra, hogy valami rosszban sántikál, fél órával korábban még vígan játszott a három öccsével.

Még mindig nem tudják, mint tette pontosan. A filmben ugyanis nincs olyan rész, mely bárhogy is utalna az öngyilkosságra, viszont említést tesznek elvált szülőkről. Siana anyja és apja pedig külön élnek.

Az eset tavaly március 2-án történt East Sussex-ben.

Tracy-ben, a 26 éves mamában még mindig elevenen élnek a pillanatok: „Bementem a szobába, és sehol sem láttam. Benéztem a szekrénybe. Nem mozdult, éreztem, hogy valami nem jó. Aztán láttam, hogy a köntös kötele a nyaka köré van tekerve.”

A nő rögtön hívta a mentősöket, majd a kiérkezésükig ő próbált életet lehelni a lányába, de már mind hiába.

S hogy ki a hibás? Valószínűleg senki. A film korhatár nélküli mese volt, az anya otthon volt, és egy hétéves gyereket már csak egyedül lehet hagyni egy kis időre. Valószínűleg Siena játszani akart valamit, és eszébe sem jutott, hogy megölheti magát.

Forrás: 5perc.hu

Kapcsolódó cikkek:

  • Akasztott ember a Bükkben
  • Nyilvános akasztás Győrben
  • Öngyilkos lett a szépség, leugrott a 12. emeletről
  • Meghalt egy 11 éves fiú, majd az anyja is öngyilkos akart lenni
  • Baleset, bűnügy  
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!