Nagyvilág

2008.10.03. 06:35

6 dollárért gyilkolta meg szomszédját a 16 esztendős fiatal

<p>Egyesült Államok - Kis híján lefejezte az áldozatot a brutális fiú.</p>

Csütörtökön kezdődött a mindössze 16 esztendős Alan Michael Tanguay ügyének tárgyalása a floridai bíróságon, aki múlt hét csütörtökön 6 dollárért (kb. 1000 Ft) gyilkolta meg a szomszédjában élő Patricia Kaliszeskit.

A 16 esztendős gyilkost azt követően tartóztatta le az amerikai rendőrség, hogy kebelbarátja részletesen elmesélte szüleinek Tanguay tettét, külön kiemelve: a gyilkosság mindössze 6 amerikai dollárért történt, amit a gyilkosság estéjén sörre költöttek.

Az ügyet vezető nyomozóErnest Diebel az ABC Newsnak adott nyilatkozata szerint a szüleinek beismerő vallomást tevő tettestársat annyira bántotta a kegyetlenség, hogy nem bírta magában tartani. A barát a támadás részleteit is elmondta szüleinek, például hogy a gyilkosság idején haverja egy tornacipőt viselt, amivel ijesztő lábnyomokat hagyott az áldozat lakásában.

A nyomozás vezetőjének nyilatkozata szerint a brutális tinédzser különös kegyetlenséggel végzett áldozatával: először több mint húszszor mellkason szúrta, majd kis híján lefejezte.

A tárgyalás tovább folytatódik.

Forrás: 5perc.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!