Nagyvilág

2008.09.13. 16:52

Cat Man, a tigrisember

<p>A szenvedély a legfurcsább dolgokat hozhatja ki egy emberből. Van, aki kihegyezteti a fogait, felhasíttatja az ajkát, arcplasztikán vesz részt, hogy embertigrissé váljon.</p>

Dennis Avner 50 éves, amerikai indiánok leszármazottja és megszámlálhatatlanul sok pénzt költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy nagy macska. Erre az elhatározásra egy beszélgetést követően jutott; az indián törzsfőnök azt tanácsolta neki, hogy „kövesse a tigris útját!”.

Avner plasztikai korrekciói között ilyesmik vannak, mint felső ajkának kettéhasítása, fülének hegyessé tétele műtéti úton. Ezeken felül még szilikon párnákat tetetett az arcába és a homlokába, kihegyeztette a fogait, és kitetováltatta a bőrét az egész arcán. Hogy művét teljessé varázsolja, fém tüskékkel lyuggatta ki a bőrét több helyen is – ezekhez lehet a bajuszt erősíteni.

Ám külsejének átszabása mellett szüksége volt életmódváltásra is. Naponta eszik húst – mint ahogy azt egy tigris tenné.

Zöld cica-kontaktlencsét visel és naponta mászik fára.

Sajnos emberi szükségleteit nem mellőzheti, napjait irodai munkával tölti. Mindemellett nagy igyekezettel dolgozik azon, hogy 24 órában tigrissé válhasson és televíziós szerepléseiből megéljen.

Forrás: netbulvár.hu

Előzmény:
Macskává operáltatta át magát
A macska ember, hivatalos nevén Dennis Avner nappal egy amerikai számítógépes cég programozója, éjjel azonban teljesen macskává változik.

Kapcsolódó cikkek:

A "faember" hazatérhetett családjához
A "faember"-ként ismert indonéz férfi testéről hat kilogramm kinövést távolítottak el az orvosok. Faember 2008.04.15.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!