Multimédia

2016.01.31. 13:00

Szaladják Linda lett a Marketing Fesztivál fődíjasa

Budapest - A harmadik alkalommal megrendezett Magyar Marketing Fesztivál rangos szakmai elismerését Szaladják Linda, az iData Kft. marketingvezetője vehette át egyéni szakértői kategóriában.

Budapest - A harmadik alkalommal megrendezett Magyar Marketing Fesztivál rangos szakmai elismerését Szaladják Linda, az iData Kft. marketingvezetője vehette át egyéni szakértői kategóriában.

Az elismerést – két kategóriában – annak a szakértőnek, illetve társaságnak ítélik oda, akik a KKV-szektorban előző évi tevékenységükkel sokat tettek a marketing szakma fejlődéséért, megítéléséért, egyben hatással voltak a kis- és közepes vállalkozások fejlődésére is.

Szaladják Linda 5 éve vezeti az iData Kft. marketing osztályát, valamint 3 éve dolgozik saját ügynökségében online marketing szakértőként és Google AdWords hirdetési specialistaként. Rendszeres előadó országos szakmai rendezvényeken, tanfolyamokat és képzéseket is tart, a Corvinus Egyetemen saját kurzust vezetett. A rendezvényen mintegy ezer résztvevő előtt tartott előadást egyik szakterületéről, a remarketing kampányokról, mely mára az egyik leghatékonyabb online marketing eszközzé vált, hiszen a weboldalon korábban már járt érdeklődőket lehet egyedi hirdetésekkel újból elérni.

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszert gyártó és forgalmazó iData Kft. számára kiemelten fontos, hogy a nyomkövetés és az útdíj területén a piacvezetői pozíció elérése mellett olyan munkatársakkal dolgozzon együtt, akik megbecsült szakértők a saját területükön.

2015-ben a Magyar Marketing Szövetség országos KKV marketing pályázatán „Az év marketingaktív vállalkozása” fődíjat kapta meg az iData marketingtevékenysége elismeréseként. Emellett Szaladják Linda Google-díjat nyert saját ügynökségével szintén a tavalyi évben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!