Multimédia

2013.02.21. 09:50

A Sony átverte a világot a PS4-el

Gyakorlatilag semmi nem derült ki az újdonságról, csak a kontrollert láthattuk. Annyit árultak el, hogy idén bemutatják.

Gyakorlatilag semmi nem derült ki az újdonságról, csak a kontrollert láthattuk. Annyit árultak el, hogy idén bemutatják.

Nagy várakozás előzte meg a február 20-ai bejelentést, mindenki az új konzol bemutatására várt, ehhez képest inkább csak ígéretre tellett a Sony részéről. A New York-i eseményen néhány tech-demót is láthatott a nagyérdemű, bemutatták miként festenek majd a játékok az új konzolon, de ezzel nagyjából összegezhető is az érdemi információk sora.

Így fest a Killzone: Shadow Fall PS4 demója

A szerdai premier során arra a hard-core gamerek számára teljesen érdektelen dologgal is villogott a Sony: az új PS abban különbözik a többi konzoltól, hogy a kontrolleren is helyet kap egy "share" gomb, melynek segítségével a ustream-en megoszthatjuk, amint játszunk... A Dual Shock 4-en egy touchpad is helyet kap. A harmadik generációs konzol éppen legkritizáltabb eleme a kontroller volt.

A gyártó az E3 expo-ra tartogatja a puskaporát, melyre júniusban kerül sor, vélhetően ott lesz először látható az újdonság. Karácsonykor már kézbe lehet venni az új Playstation kontrollerét, novembertől már boltokba kerülhet. A vásárlást nem érdemes elkapkodni azonban, az első szériák a tapasztalat szerint kevésbé kiforrottak és drágábbak a frissített változatoknál, így jó ideig maradhat a PS3/Xbox360 páros valamelyike a nappaliban. Pletykák szerint a konzol indulóára 400 dollár környékén várható.

Címkék#ps4#Sony

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!