Multimédia

2010.08.07. 14:04

Az új Dell családtag

<p>Dell Inspirion sorozata igazán jóra sikerült, de úgy néz ki, hogy a nagy gyártó még mindig tud az inspirion családi felhasználásra készült laptopjaiba újításokat rakni.</p>

A Dell Inspirion sorozatát talán már sokan ismerik, színes fedőlapjáról, megbízhatóságáról, terhelhetőségéről. A 1545, 1564-es Dell Inspirion sorozata igazán jóra sikerült, de úgy néz ki, hogy a nagy gyártó még mindig tud az inspirion családi felhasználásra készült laptopjaiba újításokat rakni. A Dell kiemelt partnerei közzé tartozó mobilx (Debrecen, Kossuth u. 8.) elárulta számunkra, hogy a hordozható eszköz legújabb sorozata most került be Magyarországra, így nem csoda, hogy máris a középpontba került sok helyen.

A mobilx munkatársai segítségével összegyűjtöttünk néhány fontos információt erről a szériáról is.

Az új színes csodagép a Dell Inspirion 15R sorozat, amely külsőre nem sokat változott, azonban egy szembe tűnő dologban mégis: a négy sarka lekerekített formát kapott így még jobban illeszkedik a környezetéhez.

A 4 színben kapható Inspirion 15R igazán stílusos lecsukva, de a kinyitásakor a szálcsiszolt fém megjelenése igazán szemet kápráztató. Ne tévesszen meg senkit itthon N5010 néven találjuk meg.

Intel Core processzorok

Az Inspirion 1564-ban is megjelenő Intel Core i3, Core i5 és az igazán nagy teljesítményt nyújtó Core i7 processzor ebben a szériában is jelen van, a teljes összhangban lévő memória órajele azonban megnőtt az 15R-ben. Az 1333MHz-es memória órajel, gyors és pontos működést jelent a felhasználók számára. Így gördülékenyebben mennek a filmek és a böngészés is gyorsabbá válik.

Grafikus megjelenítő

A 15,6”-os (40 cm) HD kijelző és a grafikus megjelenítőegyüttesen kifogástalan képet Az opcionális ATI HD5470 grafikus kártya teljes egészébe kiszolgálja azokat a felhasználókat, akik adnak a grafikus megjelenítésre, esetleg számítógépes játékokkal is játszanának.

Kapcsolattartás

7 az 1-ben médiakártya-olvasó
Könnyedén másolhatja át digitális fotóit és zenéit fényképezőgépről, telefonról vagy MP3 lejátszóról.

Opcionális Bluetooth® 
Segítségével vezeték nélkül csatlakoztatható billentyűzet, fényképezőgép, telefon, egér vagy más eszköz.

Beépített WiFi lehetőségek
Az legújabb WiFi technológia lehetővé teszi a vezeték nélküli internet-csatlakozást és a nagyobb tartalmak gyorsabb átvitelét. A MIMO (többszörös bemenet, többszörös kimenet) használata lehetővé teszi, hogy a Dell Wireless-N több beépített Hyperband antennát használjon egyidejűleg a vezeték nélküli adatfolyamok küldésére vagy fogadására.

A Dell Inspirion 15R minden hordozhatóeszköz használó álma lesz, hisz azt a mobilitást és teljesítményt, amit ad, kevés laptop nyújtja a felhasználók számára elérhető áron.

További fontos termék leírást és tájékoztatót talál az alábbi linken: Dell Inspirion N5010

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!