Bulvár, celeb

2011.09.11. 14:53

Playboy fotókon az ex-sportolónő

Az egykori élsportoló, bombatestű lengyel szépség életében először és szerinte utoljára dobta le gönceit, hogy félakt képek készüljenek róla.

Az egykori élsportoló, bombatestű lengyel szépség életében először és szerinte utoljára dobta le gönceit, hogy félakt képek készüljenek róla.

Magdalena Brzeska, a lengyel születésű 26-szoros német bajnoknő, a ritmikus gimnasztika egykori csillaga, aki az 1996-os atlantai olimpiai szereplése után nem sokkal vonult vissza most erotikus fotókkal borzolja a közvéleményt.

Az edzőként illetve tévés személyiségként a köztudatban maradt 33 éve ex-tornász a Playboy felkérését elfogadva szerepelt a nyuszis magazin német kiadásának szeptemberi számában.

 

A szép ex-sportolónő az interjúban reményét fejezte ki, hogy 73 éves nagymamája nem fogja látni a képeket, mert szerinte jól fejbekólintaná őket, de elárulta, hogy 11 és 9 éves gyermekeivel megbeszélte a dolgot és ők nem bánták, hogy anyjuk félakt képeken szerepel. "Azt gondoltam, hogy most vagy soha..." - nyilatkozta Magdalena Brzeska, hozzátéve: 33 éves, a gravitáció még nem rombolt a testén, így bátran felvállalta alakját. Később talán már nem merte volna. Elmondta: a vádliját retustálták, mert az túl izmost, bár ő úgy találja, hogy az teste legjobb része.

A nemrégiben elvált Magdalena most élvezi a függetlenséget, bár nem híve a futó kalandoknak. "Nem tudok együtt lenni valakivel érzések nélkül" De elárulta azt is: sokat flörtöl, de mint a legtöbb nő, ő is vágyik a biztonságra. A teljesen természetes testű Brzeska kisasszony még azt is elárulta: nem híve a plasztikának, de lehet, hogy eljön az idő, hogy belenéz a tükörbe és elég kétségbeesett lesz hozzá. "Soha ne mond, hogy soha" - vázta ezirányú véleményét. Egy biztos: a bombatestű szőkeségnek tényleg nincs szüksége semmilyen beavatkozásra...

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!