Őrizetben a miskolci rabló

Illusztráció
Illusztráció
Miskolc – Elfogták a rendőrök azt a támadót, aki kirabolt egy férfit Miskolcon.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 22 éves edelényi férfival szemben – közölte a Varga Rudolf, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A gyanúsított január 6-án 1 óra 50 perckor cigarettát kért egy 36 éves kazincbarcikai férfitól, akit a szívesség teljesítése közben megütött. A földre esett sértettől a támadó elvette majd tízezer forintját, irattárcáját és a cigarettáját is. Ezt követően az útonálló társával együtt elmenekült a helyszínről.

Azonosítását követően a nyomozók azonosították majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves edelényi férfit. A Miskolci Rendőrkapitányság az őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztéssel élt letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a támadó 21 éves társát is, aki az eltulajdonított iratokat megsemmisítette. A nővel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság okirattal visszaélés és bűnpártolás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

ÉM
Miskolc.
BOON.HU


hirdetés