Bombariadó a miskolci Penny Marketekben

Akt.:
Bombariadó a Penny Marketekben
Bombariadó a Penny Marketekben - © Fotó: Tóth Balázs
Miskolc – Miskolc mindhárom üzletében bombariadót tartanak.

Kiürítették a rendőrök Miskolc három Penny Marketét, és átvizsgálják őket, ugyanis egy telefonáló azt jelezte: bombát fog robbantani a lánc miskolci üzletében. Csak azt nem mondta meg, hogy melyikben, még előtte lecsapta a telefont, így mindháromban kénytelenek voltak bombariadót tartani, tudtuk meg. A vizsgálat még folyamatban van, de nem találtak robbanóanyagra utaló jeleket sehol sem.

dsc_0302

Az eset kísértetiesen hasonlít a 112-es hívásfogadó központ esetére, amikor a telefonáló szintén robbantással fenyegetőzött, szintén nem mondta meg melyik központban, így Miskolcon és Szombathelyen is vizsgálniuk kellett a központokat a szakembereknek.

ÉM-HI


A hívásfogadó központot fenyegették meg
Miskolc - Súlyos büntetést kaphat a bombariadóval fenyegetőző. Ahogy arról beszámoltunk, pénteken reggel valaki azzal hívta a segélykérő hívásfogadó központot, hogy robbanóanyagot helyezett el ott, és fel fogja őket robbantani. Mivel a telefonáló nem mondta meg, melyik központra gondolt, így Misk...

Megfenyegették a hívásfogadó központot
Miskolc - Bombát keresnek a miskolci és a szombathelyi épületben a szakemberek. Szirénázva érkeztek a tűzoltóautók, a katasztrófavédelmi műveleti egység autója, illetve több rendőrautó reggel kilenckor a Hatvanötösök útjára, ahol a 112-es hívásfogadó központ épületét vették célba. Mint Dob...Miskolc.
BOON.HU


hirdetés