Miskolc Rally 2008

2008.04.26. 12:09

Kamiont navigál Bahor Bea

<p>Mióta nem Janika mellett ül a jobb egyben a csinos navigátorhölgy, valljuk be; egy kicsit eltűnt a szemünk elől. Tényleg eltűnt Bahor Bea? <dia width="900" height="700" alt="Rally keresztelő és WRC bemutató a Népkertben 2008.04.02"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Rally_keresztel__337___s_WRC_bemutat__a_N_p_1/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Rally keresztelő és WRC bemutató a Népkertben 2008.04.02" /></a></dia></p>

- Talán egy picit tényleg eltűntem, amióta Janika mellől kiszálltam – mondta Bahor Bea. - Kaptam ugyan megtisztelő felkéréseket, azonban úgy döntöttem, hogy nem kötelezem el magam sehová.

Egészen eddig, hiszen a napokban kiderült, hogy a Dakar Series Central European Rallyn, azaz a Közép-Európa Ralin áll rajthoz új csapatában a miskolci hölgy. A Darázsi Zsolt, Bahor Bea, Kis Róbert egység egy Man típusú "szörnyetegben", az Opel Rally Raid Team színeiben próbál majd meg minél előkelőbb eredményt elérni.

- Hívott a Szalay Dakar Team, Darázsi Zsolt, hogy mi lenne, ha…” - fogalmozott Bahor Bea. - Volt egy kis gondolkodás időm, ám nem sokat haboztam és rábólintottam a felkérésre. Persze nem tudtam mit vállaltam el. Reggeltől késő éjszakáig megyünk egy hétig. Nagyon fontos a navigátor szerepe, nincs sok pihenőnk. Nagyon komoly kihívás, hiszen ez most nem egy hétvége. Ugyanakkor teljesen más szerkezetekkel is meg kell majd ismerkednem a kamionban. Hogy milyen lesz például Carlos Sainz-cal egy mezőnyben versenyezni? Nagyon nagy kedvencem volt, ráadásul ott vannak még a többiek is, akiket eddig jobbára csak a televízióban láttam. Enyhén szólva furcsa lesz.

Visszakanyarodva a terepről a ralihoz; Bahor Bea néhány hete Miskolcon, a Hell Racing Team és az RSO Team közös promócióján beülhetett Spiciék csodálatos Mitsubishi Lancer WRC-jébe. Azonban nem csak emiatt az élmény miatt, de vallja:

- A technika és a csapat adott hozzá, hogy Spiciék bajnokok legyenek. A tehetség és az alázat meg van a fiúkban, nagyon bízok bennük! Szívesen lennék Kazár Miki helyében. Sőt! Ha Miki quados elfoglaltsága úgy alakul a bajnokságban, akkor lehet, hogy lesz erre lehetőségem. Az autó csodálatos, köszönöm nekik, hogy rám gondoltak és ülhettem benne. A Miskolc Rallyn már otthon leszek, és szurkolok a többieknek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!